Het plan van aankoop

Ben je op zoek naar een passende woning in een overspannen woningmarkt? Het vinden van jouw droomwoning kan lastig zijn, maar het team van Wester Makelaars staat voor je klaar om je te helpen. Wij kennen de woningmarkt van binnen en buiten, en bieden jou een realistische en kritische kijk op de beschikbare woningen.

Onze aankoopmakelaars werken samen met jou om een concreet, persoonlijk plan van aankoop op te stellen. Zo voorkom je verrassingen en verloopt het aankooptraject op rolletjes. Geen kat in de zak dus, maar zekerheid en vertrouwen in jouw aankoop.

Of je nu op zoek bent naar een appartement, een rijtjeshuis of een vrijstaande villa, bij Wester Makelaars ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw droomwoning vinden in deze uitdagende woningmarkt.

Plaats hier jouw wens
Kennismaken

We beginnen met kennismaken om het plan van aankoop te bespreken.

Uit de startblokken

Let’s go, bezichtigen! Samen gaan we opzoek naar jouw droomhuis.

Grondig onderzoek

Woning gevonden? Dan gaan we de documenten checken en gegevens screenen. We bespreken de voor en nadelen van de woning.

Match!

Onderhandelen maar! De scherpste aankoopprijs behalen is een must. Wat is de woning eigenlijk waard? En welke strategie gaan we hanteren?

Juridische afwikkeling

Juridisch moet alles kloppen. Zowel de notariële aktes als de eindinspectie voor de sleuteloverdracht..

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van aankoop? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze dienstverlening is altijd op basis van no-cure no-pay!

Plan een vrijblijvende afspraak