Het plan van aankoop

Ben je op zoek naar een passende woning in een overspannen woningmarkt? Het vinden van jouw droomwoning kan lastig zijn, maar het team van Wester Makelaars staat voor je klaar om je te helpen. Wij kennen de woningmarkt van binnen en buiten, en bieden jou een realistische en kritische kijk op de beschikbare woningen.

Onze aankoopmakelaars werken samen met jou om een concreet, persoonlijk plan van aankoop op te stellen. Zo voorkom je verrassingen en verloopt het aankooptraject op rolletjes. Geen kat in de zak dus, maar zekerheid en vertrouwen in jouw aankoop.

Of je nu op zoek bent naar een appartement, een rijtjeshuis of een vrijstaande villa, bij Wester Makelaars ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw droomwoning vinden in deze uitdagende woningmarkt.

Plaats hier jouw wens
Kennismaken

Tijdens de bezichtiging zullen we samen door de gehele woning lopen. We stellen ook kritische vragen aan de verkopende makelaar. Na de bezichtiging is er tijd om te overleggen en de eerste indruk te bespreken.

Uit de startblokken

Tijdens de bezichtiging zullen we samen door de gehele woning lopen. We stellen ook kritische vragen aan de verkopende makelaar. Na de bezichtiging is er tijd om te overleggen en de eerste indruk te bespreken.

Grondig onderzoek

We zullen alle documenten van de woning doornemen en kijken of er bijzonderheden of rode vlaggen zijn. We zullen ook een prijsaanbeveling doen op basis van onze ervaring en recente transacties in de omgeving.

Match

We zullen onderhandelingen voeren met de verkopende makelaar en namens u een bod uitbrengen. We zullen grondig overleggen voordat we het bod doen.

Juridische afwikkeling

Zodra er overeenstemming is bereikt, worden alle zaken vastgelegd in een koopovereenkomst. We zullen u helpen bij het vinden van een geschikte notaris en de koopovereenkomst kritisch beoordelen.

///
Sleutel overdracht

Tenslotte krijgt u de sleutel van uw nieuwe woning! Samen met u zullen we de laatste inspectie van de woning uitvoeren en u begeleiden tijdens de afspraak bij de notaris.

Nazorg

Natuurlijk staan we altijd voor u klaar voor vragen of consultaties na de overdracht!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van aankoop? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze dienstverlening is altijd op basis van no-cure no-pay!

Plan een vrijblijvende afspraak

Bekijk onze Reviews


Funda Review Google Review