In 5 stappen je huis verkocht

Wil je jouw huis verkopen, maar weet je niet waar te beginnen? In deze markt kan het vertrouwen op een expert een slimme keuze zijn. Bij Wester Makelaars hebben we jarenlange ervaring en kennen we de woningmarkt als geen ander. Wij werken efficiënt en hanteren een verkooptraject dat bestaat uit vijf concrete stappen. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke en optimale begeleiding tijdens het verkoopproces.

Kies voor Wester Makelaars en verkoop jouw huis met vertrouwen.

Plaats hier jouw wens
Maatwerk

Nadat we elkaar hebben leren kennen, stellen we een op maat gemaakt verkoopplan voor je op en bespreken we dit uitvoerig.

Styling & fotosessie

Wij werken samen met een professionele fotograaf om de beste uitstraling van jouw woning te garanderen, aangezien dit een essentiële rol speelt.

Bezichtigen

Nu begint het echte werk: het verkopen van jouw huis. We gaan aan de slag met het plannen van bezichtigingen en zetten alles op alles om een succesvolle verkoop te realiseren.

Onderhandelingen & verkoop

Onderhandelen doen we altijd op het scherpst van de snede en bij veel interesse zal er mogelijk gekozen worden voor een procedure van verkoop. Zo realiseren wij het optimale resultaat.

Juridische afwikkeling

Zodra we een geschikte koper hebben gevonden, zorgen wij ervoor dat alle juridische aspecten correct worden afgehandeld.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van verkoop? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze dienstverlening is altijd op basis van no-cure no-pay!

Plan een vrijblijvende afspraak